Хапчета за ерекция Vita Gra – Как работят?

За Vita Gra:

  • Вие сте млад мъж, но желаете да изпитате една луда нощ ? VITA GRA!
  • Понякога имате проблеми с ерекцията или еякулацията ? VITA GRA!
  • Вие сте зрял мъж, но искате да изпитатате още една луда нощ? VITA GRA!

Двойка, правеща секс благодарение на хапчетата за мъжка ерекция - Вита Гра

Ерекция с Vita Gra:

  • Билкова формула
  • Без странични ефекти
  • Бърз ефект (10 минути след изпиване)

За Vita Gra:

Механизма, който тялото използва за да отвори клапа, в която и да е част от тялото е проста малка химична машинка:

  • 1. Мозъкът изпраща сигнал до определено нервно окончание. Това окончание е свързано с нервна клетка в артерия някъде близо до мястото, което има нужда от повече приток на кръв!
  • 2. Тези нервни клети, наречени, неадренергични-нехолинергични или НАНК – произвежда азотен оксид и го инжектира в кръвта и околните клетки!
  • 3. Азотния оксид стимулира ензимът (гуанилат циклаза) в заобикалящите го клетки, които започват да произвеждат цикличен гуанозин монофосфат (cGMP)!
  • 4. cGMP кара мускулите да се отпуснат, което води до увеличаване на притока на кръв!
кутиика с невероятните ни възбуждащи хапчета за мъже повдигащи либидото - Vita gra.

Мнения за Vita Gra:

kkk

Годинките си казват думата... Но за щастие има Vita Gra. Откакто колегата ми каза за тях, вече не се притеснявам за нищо!

Page 1 of 47:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Банер , на който пише, че нашите еректални хапчета за ерекция , които са подходящи за мъже - Vitagra, са със 100% натурален състав.

Какво Съдържат Хапчетата за Ерекция Вита Гра?

Хапчетата за бърза и силна ерекция – Вита Гра съдържат натурални билкови екстракти, афродизиаци и хранителни добавки включващи:

Епимедиум Сагитатум


Картинка на листо епимедиум, който е афродизиак от дълбока древност насам.

Според сведенията е много ефективен афродизиак, който естествено увеличава сексуалното желание. Също така е отличен за облекчаване на симптомите на депресията. Смята се, че той работи чрез сериозно увеличаване на нивата на азотен оксид, който отпуска гладката мускулатура, което позволява повече приток на кръв към пениса и по този начин подобрява ерекцията. Използва се повече от 1000 години в Азия, Корея и Средиземно море, за да се подобри сексуалната функция, както и за лечение на чернодробни и бъбречни заболявания. Също подпомага за увеличаването на нивата на енергия.

L-Аргинин


Картинка на коренчета от женско биле, което е подходящо при жени, които имат загуба на либидото.

Аргининът е алифатна аминокиселина, която в организма съществува в свободно състояние или влиза в състава на много белтъци. Той допринася за ускорената синтеза на соматотропен хормон и на други хормони. Изследвания доказват, че L-аргинина подобрява еректилната способност при мъже с еректилна дисфункция, и е незаменим и жизнено важен за кръвоснабдяването и за постигането на ерекция, заради което се ползва като съставка в много хапчета за ерекция.

Жен Шен


Картинка на корен и цвят от Жен Шен, който има особено силно изразено действие точно върху покачването на сексуалността и възбудата.

Жен-шен е билка, чийто корен е наистина много силен енергогеник. Честа съставка е на хранителни добавки или пък енергийни напитки, жен-шенът е идеален за активно спортуващи. Жен-шен – афродизиак с лечебни функции. Използван от древни времена, той има много силно изразено действие баш върху покачването на сексуалността и възбудата.Също така действа за продължителността на половия акт и предотвратява преждевременната еякулация.

Екстракт от глог


Картинка на цветче страстно цвете, което е за повдигане на либидото и против депресия подпомагащ женската сексуалност.

Една от най-подходящите билки за проблеми със сърдечно-съдовата система е Глога.Неговата сила е в това,че подобрява кръвообращението, и е много добър начин за поддържане на мъжката сила.Глога допринася за бързото настъпване на ерекцията и увеличава либидото.В листата му се съдържат различни активни съставки:антиоксиданти, витамин С, каротин и танини, флавоноиди, и дори други полезни елементи.Благодарение на Глога ще поддържате ерекцията си здрава и силна по-дълго време.

L-Карнитин


Картинка на светкавица, символизираща енергията, която L-Карнитин дава на вашето тяло при прием.

Основната функция на L-карнитина е разбира се да служи като „совалка“, която да пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат чак до митохондриите, където служат като „гориво“ за енергия, нужна на тялото.
Това е необходимо, тъй като мастните киселини бая трудно могат да преминат тази мембрана, понеже тя е непропусклива.

Ниацин.


Картинка на молекула Ниацин, който увеличава притока на кръв към пениса и благоприятства за сексуалното желание.

Ниацинът е известен със своята способност да увеличава притока на кръв към гениталиите – и да подобрява общото кръвообращение – също така се смята, че подпомага синтеза на полово хормонален естроген, прогестерон и тестостерон. Той играе важна роля в над 100 функции, необходими за оптимално здраве и производството на енергия. Тя може да подпомага получаването на „niacin flush“ – което увеличава и чувствителността, и осезанието и дори засилването на ерекцията. Учените го наричат-„Витаминът за силна,мощна и продължителна ерекция“ и го ползват в повечето натурални хапчета за ерекция, които създават.


Всичко Това Прави Vita Gra Невероятен Продукт за Възбуда

Не се двоумете, а си осигурете мечтаната ерекция!
Възползвайте се и от нашите промоционални пакети!!

 

Поръчай Vitagra Още Днес!