Най-големият страх на мъжете е дали ще се представи добре в леглото, най-вече когато е за пръв път с нова жена. Още по-голямото им притеснение е, дали изобщо ще могат да стигнат до въпросното „представяне в леглото“.

Причината за това недостигане до чаршафите е липсата на ерекция.

Доста мъже са изпадали в комично-трагичната ситуация, в която не могат да получат ерекция или ерекцията им не е достатъчно продължителна.

 

Ето и какви могат да бъдат причините:

  1. Разсейване

Ако сте решили да правите секс с гаджето си или някоя друга жена, докато в съседната стая има някой друг, който може да ви чуе –това може да повлияе негативно на вашата ерекция.

  1. Презервативи

Вече е доказано, че някои мъже имат проблеми с ерекцията, когато използват презервативи. В случай, че вие самите сте от тях, нямате друг избор освен да изберете да бъдете моногамни и да правите секс само с една жена.

  1. Вредни навици

Пушенето може повлияе негативно върху мъжката възбуда. Прекомерната употреба на алкохол, лошото хранене и липсата на физическа активност също могат да бъдат причина за кратка или непълноценна ерекция. Помислете коя от тези причини може да бъде вашият „убиец“.

  1. Стрес

Притеснения в личен план или в професионален,  стресът като цуло определено може да се отрази зле на вашата ерекция.

  1. Гледане на прекалено много порно