банер на жена в секси оскъдно облеклоЯсен за всички факт е, че всички жени искат секс. Има обаче и такива, които са прекалено стеснителни докато го правят, което се пише за сметка на удоволствието от сексуалният акт.

Не можем да определим каква е точната причини, някои от жените да са толкова стеснителни, когато става въпрос за креватни упражнения. Дали това се дължи на морални задръжки или срам от партньора, не можем да бъдем сигурни. За сметка на това обаче, ти предлагаме няколко начина, с които ще успееш да събудиш сексуалната тигрица в нея.

Ето ги и тях:

Разпитвай я!

Разбира се, не я подлагай на кръстосан разпит, от който да се чувства неудобно. Води се от нейното отношение, сподели й подробности за ерекцията си, как те кара да се чувстваш и колко силно я желаеш. След това започни да й задаваш непринудени въпроси, относно сексуалността, интимните желания, чувства и емоции свързани със секса. И пак ти напомняме, под влияние на силната ерекция и възбудата, която ще се пробуди в теб, не забравяй, че не бива да изгрубяваш, а да бъдеш много внимателен.

Сподели сексуалните си фантазии

мъж с приключила ерекция легнал до жена си след сексРазкажи й за какво си мислиш по време на секс, какво си представяш и какво си склонен да опиташ. В началото разбира се, не изпадай в болезнени откровения и малки детайли. Следи реакциите й и се опитай да й „подадеш” правилната насока в разговора. Действай бавно и внимателно. Ако тя се отпусне и сподели нейна фантазия, подкрепи я и кажи че си склонен да я опитате. По този начин ще успееш да я стимулираш да бъде по-открита на сексуална тематика, което от своя страна постепенно ще премахне сексуалните табута между вас.

Експериментирайте!

Опитай се да превърнеш фантазиите, които сте си споделили в реалност. Дай и възможност да осъществи най-съкровенните си сексуални желания, без да й показваш, че го правиш заради нея. Опитай се да я накараш да гледате филми за възрастни заедно, бъди не толкова настоятелен и много внимателен. Опитайте нещо ново в спалнята. Вижте какви сексуални подвизи, биха ви накарали да изпитате хапчетата за ерекция. Естествено може да опитате и други най-различни еротични игри, които да събудят сетивата ти. Нашият съвет е да посетите заедно някои секс шоп и да разгледате предложенията там. Купете си нещо, което да разнообрази любовната ви игра, без да се натрапва. По този начин тя е бъде най-отпусната и готова за експерименти.

И отново най-важното: Не ставай настъпателен грубиянин и манияк в целта си да събудиш сексуалната богиня в нея. Действай бавно, внимателно и самоуверено. Нека тя сама пожелае да ти покаже с какви сексуални уменя може да те остави без думи.