Толкова а е вълнуващо да захвърлите сивото ежедневие, и още по-забавно да поемете към нови върхове в леглото със секс игри. Преструвайки се, че сте с някой друг може да ви накара да се чувствате по-малко потиснати, по-спокойни и по-склонни да опитате нещо ново, както и ще подсили вашето желание за секс и възбуда без нуждата от суплементи като хапчета за ерекция например.
Има много секс игри, които можете да играете, и спалнята е страхотно място да започнете. Смятате ли, че Вашият партньор има определена фантазия? Започнете с това.

Защо ролевата игра подпомага сексуалната възбуда?

анимираният паток Доналд, получил страхотна ерекция, след като и той се е възползвал от хапчета за ерекция преди срещата си с яка патица.

Ролевите игри, подпомагат в пробуждането на творчеството и въображението в двойката. Ролята също така да помога за отклоняване от рутинния секс , и може да увеличи и обогати сексуалните отношения или дори да подсили ерекцията и продължителността на сексуалният акт.

Красотата на ролевата игра е, че можете да бъдете всеки, който искате: всеки, който някога сте искали да бъдете, или винаги сте желали определен партньор. Винаги може да намерите нещо за медицински сестри, секретарки, преподаватели, или ченгета? Част от вашата сексуална фантазия с малко ролева игра и добавяне на малко забавление е като подправка за вашия сексуален живот . С най-подходящия партньор, вие не трябва да сте прекалено срамежливи или твърде нервни, за да се получи забавно.

Можете да се обличате в тоалети и костюми и действайте от фантазия или по сценарий. Започнете с нещо по-просто, и постепенно правете по-сложни игри.

Робство или садомазохизма е фантазия ,в която често се използват кожа и аксесоари . Кожата може да бъде еротична за много хора; това е във възможностите на самата идея за робство и контрол.Въпреки това, много важно е да се уверите, чедвете страни ще се радват на тези видове сексуални игри.

Как да правим секс игрите безопасно?

Двойките могат да направят ролевите игри приятни и удобни, като се уверят, че всички фантазии са безопасни, и не нанасят вреда на някой от партньорите. Говорете с партньора си редовно, преди и по време на ролевите игри, за да се уверите, че всичко е наред.

Това е напълно нормално, да искаме да изследваме сексуалните си фантазии, и трябва да се чувстваме комфортно отправяйки предизвикателство към партньора си за това, което ни интересува. Винаги трябва да се отнасяме с уважение, когато Вашият партньор иска да обсъди как да направи по-забавен секса и дали е отворен за ролеви игри или фантазии. Безопасни секс методи, как двамата партньори да се чувстват комфортно също може да бъде част от този разговор.

Ролевите, забавният секс, и сексуални фантазии са чудесен начин да поддържате сексуалната магия и пенис ерекцията на мъжа живи през годините. В дългосрочни моногамни връзки, те могат да помогнат да поддържат комфорта и обичта, докато все още се поддържа вълнението като на „различни“ сексуални партньори.