Много хора по света се интересуват от това колко време след първата еякулация може да се прави секс, но без да има риск. Оказа се, че отговор на този въпрос е относителен и от съществено значение е вашата хигиена. За да можете да правите отново секс без риск е важно къде сте свършили първия път и дали сте взели съотвените мерки за безопастност. Това често касае употребата на презервативи, миене и уриниране на пениса, когато е в ерекция.

Какъв риск може да има за пениса в ерекция след първата еякулация?

мъж в ерекция и жена правещи страстен секс голичкиСпециалисти твърдят, че макар и половин час след еякулация да умират сперматозоидите и акта да бъде повторен, съществували и малки изключения. Това означава, че риск може да има, тъй като сперматозоидите могат да останат по каналчетата и да изиграят важна роля за забременяването. Въпреки че повечето мъже взимат съответните мерки използвайки презервативи и по този начин намаляват рисковете, ако имате някакви опасения за нежелана бременност, най-добре направете тест, който се продава свободно в аптеката.

Изчерпва ли се сексуалната мощ след първото свършване?

Мъжете винаги искат да задоволят партньорката си, но тук се появяват и притесненията относно повтарянето на половия акт, които са съвсем нормални. В някои случаи нещата не се получават заради изчерпването на сексуалната мощ, а и може да доведе до еректилна дисфункция. В този случай може да използвате хапчета за ерекция и др. подобни.

Как да предпазите партньорката си?

Като цяло всеки иска натурален и безопасен секс, но много жени крият, че се страхуват да не забременеят. Оказа се, че за много двойки, сексът с презерватив убива емоцията и нещата не се получават, затова те се предпазвали по естествен начин. Интересен е фактът, че кондомите дават около 96% сигурност при сношението, тъй като винаги има едни 4% за скъсване на гумата и еякулация във вагината на партньорката ви. Макар че има и друг вариан за предпазване от бременност като контрацептивите, и той плаши доста двойки. В прозрачната течност, която се изчита през уретрата, когато силния пол е в ерекция, също могат да попаднат сперматозоиди, така че внимавайте.

Какво да правим след първата еякулация?

Ако искате да правите секс без презерватив, гледайте да е минал един час от първата еякулация, като по този начин ще предпазите половинката си. Погледнете на тези факти сериозно, ако сте загрижени за бъдещето си и половия си живот. Също така преди да започнете повторен полов акт, от съществено значение е да се погрижите за хигиената си след първата еякулация. Ако обърнете необходимото внимание и тактика, няма да има причина да се притеснявате от каквото и да е.