РАЗНООБРАЗЕТЕ ИНТИМНИЯ СИ ЖИВОТ ДОРИ ПОВЕЧЕ

И се възползвайте от нашите БЕЗПЛАТНИ ПОДАРЪЦИ към Вашата поръчка!
На хапчета за ерекция Вита Гра

Мъж отваря секс подарък с червена панделка, който е прикрепен към закупеният пакет от нашите хапчета за ерекция.

Подобрете интимния си живот с Вита Гра и БЕЗПЛАТНИТЕ ПОДАРЪЦИ към продукта!

Помагаме напълно дискретно на мъжете да подобрят сексуалния си живот като автоматично добавяме към Вашата поръчка някои уникални БЕЗПЛАТНИ подаръци, които със сигурност ще Ви помогнат да бъдете още по-неустоими и желани в леглото.

Удовлетворете себе си и НЕЯ с кутийка хапчета за ерекция Vita Gra!

Поръчайте Vita Gra сега и към вашата поръчка ще бъдат добавени напълно БЕЗПЛАТНО следните невероятни подаръци:


кутиика с Парфюм с феромони 'Magnetic Pheromone', която получавате безплатно при покупка на пакети с 20, 40 и 80бр. от хапчетата за ерекция Vita Gra.

Парфюм с феромони „Magnetic Pheromone“

(Всяка опаковка от 50мл. струва 70лв… Но Вие ще я получите напълно безплатно към пакети с 20, 40 и 80бр. Vita Gra)

С помощта на нашия феромонен парфюм ще станете неустоим за жените и ще предизвиквате у тях силно привличане и възбуда.

Magnetic Pheromone има невероятен свеж аромат, подходящ както за ежедневието, така и за по-специални поводи. Бъдете уверени и изкусителни с Magnetic Pheromone.

Научно доказано и всеизвестно е, че феромоните предизвикват сексуално привличане. Със съблазняващия аромат на парфюма Вие наистина ще бъдете неустоим за жените.

Една опаковка 50мл. Magnetic Pheromone се продава за 70лв, но при покупка на 20, 40 или 80 броя Vita Gra, ще получите Парфюм с феромони „Magnetic Pheromone“ напълно безплатно и в дискретна опаковка.


Презерватив Long Love

(Всяки един струва 2.00лв.. Но Вие ще получите безплатно няколко от тях към пакети с 2, 10, 40 и 80бр. Vita Gra)

снимка на кондом забавящ еякулацията на пениса, която получавате напълно безплатно при покупката на 2, 10, 40 и 80 броя Vita Gra еректиращи хапчета за мъже

Презервативът е наистина най-разпространеното и най-сигурно средство за мъжка контрацепция.

Той се слага на мъжкия еректирал пенис(Ако имате проблеми с еректилната дисфункция, то нашите хапчета за ерекция Vita Gra ще ви дойдат на помощ в този момент), като по този начин предотвратява влизането на семенната течност в тялото на партньора.

Главното предимство на Long Love е неговата безопасност. Освен че предпазва от нежелана бременност, Long Love може да осигури защита срещу болести предавани по полов път, включително СПИН. Произведен е в Германия.

С негова помощ ще можете да задоволите своята партньорка както никога преди.

Един презерватив Long Love се продава за 2.00лв, но при покупка на 2, 10, 40 и 80бр. Vita Gra, ще получите съответно 2, 5 или 10 броя презервативи Long Love напълно безплатно и в дискретна опаковка.


2 броя Cupidon Personal Lubricant single dose

(Всяко от тях струва 2,50лв , но Вие ще ги получите напълно безплатно с всяка поръчка на пакет от 5,10 или 20 кутии Vitagra)

Cupidon Personal Lubricant 7ml саше за лубрициране и гладка ерекция по време на секс.

Cupidon Personal Lubricant single dose е висококачествен лубрикант доза на водна основа,базиран изцяло на натурални съставки,предназначен за вагинален или анален секс.Дълготрайният и овлажняващ ефект не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции.Също така е напълно съвместим с презервативи.

Характеристики на Cupidon Personal Lubricant single dose:

  • Има овлажняващ ефект
  • Съдържа единствено и само натурални съставки и не дразни кожата
  • Не предизивква алергични реакции и е съвместим с презервативи

Пенис накрайник Penis Sleeve

розов накрайник, който се слага на пениса след неговата ерекция, който получавате напълно безплатно при покупката на 40 броя Vita Gra хапчета за ерекция.

Накрайник Penis Sleeve е на цена от 6,99лв, но при поръчка на пакет от 20 кутии Vitagra, Вие ще го получите напълно безплатно. Изработен е от висококачествен еластичен силикон,и е създаден за да доставя наслада и на двата пола. Размерът му е универсален и се поставя зад главичката на пениса,като по този начин действа на ерекцията задържащо и доставя по-голямо удоволствие на партньора.

Penis Sleeve :

  • изработен от висококачествен мек и еластичен силикон
  • доставя удоволствие и за двамата партньора
  • действа задържащо на ерекцията

Kапки засилващи ерекцията Erection drops

(Всяко шише с капки 20мл. струва 35.00лв.. Но Вие ще го получите напълно безплатно към пакети с 6 и 10 бр. Vita Gra)

шишенце 20 милилитра капки за ерекция - Erection liquid drops, получавани като подарък при закупуване на 6 или 10 броя хапчета за повишаване на сексуалната мощ - Vita Gra

Erection drops са капки, разработени специално за мъже. Благодарение на своите активни, натурални съставки те влияят благоприятно върху ерекцията, като я правят по-силна и по-продължителна.

С помощта на този уникалнен продукт Вие ще бъдете много по-уверени в леглото и ще повишите своето самочувствие!

Проблемът със задържането на ерекцията се наблюдава при много голям брой мъже. Най-добрия средство за справяне с този проблем е използването на Erection drops засилващите ерекцията капки.

Erection drops се разтварят много бързо и лесно и са напълно незабележими. Подарете си този продукт и бъдете по-уверени и по-решителни в любовния живот.

Начин на употреба: 10-15 капки се приемат около половин час преди полов акт.

Една опаковка от 20мл. Erection drops се продава за 35.00лв, но при покупка на 6 и 10 броя хапчета за ерекция Vita Gra, ще получите капките засилващи ерекцията Erection drops напълно безплатно и в дискретна опаковка.


Поръчайте Vita Gra Сега, за да получите напълно безплатно невероятните ни подаръци:

Не забравяйте, че е възможно да купите подаръците също така отделно!

 

Поръчай Vitagra Още Сега!