Отговорете си на следните въпроси!

-Натоварвате ли се много на работа?
-Нервите ви прекалено много ли са?
-Неуспявате да насмогните със задачите и взимате работата в къщи,а там може би ви чака семейството,което ви погва с още проблеми?
-Жена ви ви занимава с куп глупости и сметки ,който незнаете как ще платите?
-Бебето реве и ви пречи шума неможете да се средоточите?
-Боли ви глава?
-И много др.

Ако на всички тези въпроси отговара ви е да,тогава това е обяснението проблема с ерекцията е именно на психическа основа!Днешният забързан живот ви води толкова проблеми на главата било то и малки,че в крайна сметка не усъзнавате огромният пред вас за който рабирате в последствие без да искате! Не се притеснявайте има решение на всеки ваш проблем стига да изключите всичко друго малковажно и да се интересувате от главният проблем!

На първо място не се срамувайте това е ващето тяло ,и няма от какво да се срамъвате камоли да го пренебрегвате!Когато имате проблем това значи ,че имате нужда от почивка и самият организъм да се освободи от напрежението.Вземете си отпуск отидете на почивка със семейството там където най- ви допада било то на море,планина или дори и на село в провинцията,където ще виждате най-малко хора и тогава това ще доведе до най-много почивка ,защото няма да има нужда да се занимавате със чуждите умове!
Ако неможете да си вземете почивка ,то променете нещо в ежедневието си станете рано сутрин почнете да спортувате ,ако това не ви се отдава отеделете време за нещо което ви допада било то спа, масаж след работа,който ще ви накара да се чувствате по свежи и отпочинали,може би сауна и др.

Не ви стигат парите?Тогава една разходка след природата не струва нищо и ще ви повлияе отлично не се съмнявайте в това,защото природата прави чудеса дори когато смените офиса с природата поивярвайте ще има ефект!

Попитайте на работа дали не можете да работите освен в офиса си в някой друга стая така ще станете по-продоктивен,тъй като ще смените обстановката и организмът ви ще се почусва по-добре и няма нижда взимате работата вкъщи,защото ще успеете да завършите всичко там!

Ако дадените съвети не помогнат ,въпреки всичко има лекари консултирайте се с тях и споделете те ще ви кажат какви хапчета за ерекция да си вземете.