Липсата на ерекция у мъжа може да е признак на здравословни проблеми.

тъжен мъж, защото не е успял да получи ерекцияЗдравословният сексуален живот е част от по-здравословен начин на живот. Липсата на ерекция при мъжете може да е признак за наличие на здравословен проблем. Трябва да потърсите помощ на време, за да изключите тази вероятност.

Как да подобрите ерекцията:

На първо място променете начина си на живот и се откажете от вредните си навици. Липсата на сън, непълноценното хранене, цигарите, алкохолът, напрегнатото ежедневие, могат да доведат до смущения в еректилната функция.

Дори и малки промени в режима на живот могат значително да подобрят сексуалното качество. За това обърнете внимание на ежедневието си и променете факторите, които ви вредят.

Можете да повлияете на ерекцията и с някоя здравословната диета, спиране на тютюнопушенето и увеличаване на физическа активност също са важни предпоставки. В здравословното хранене може да включите пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци, нискомаслени млечни храни, и постни месамъж, с ръка в гащите мъчещ се да накара пениса си да еректира

Към изброеното дотук задължително прибавете и физическа активност. Тя увеличава притока на кръв в цялото тяло, включително пениса. Ако не са били активни, започнете бавно, с по-лесни дейности като ходене при нормално темпо или градинарство. Дългото ходене и плуването също са добър вариант за спорт.

Приема на някои лекарства може също да бъде причина за намаленото либидо у мъжа. Този проблем може да се преодолее, след консултация с лекуващия лекар, назначил терапията и при предписване на допълнителни добавки.

Най-препоръчвани са добавки за полова мощ както и хапчета за ерекция. По принцип специалистите препоръчват приема на билкови хапчета за ерекция – 30-40 минути преди секс. Благодарение на съдържащите се в тях натурални компоненти, които влияят на желанието и потентността, мъжете могат да забравят за проблемите с ерекцията и спокойно да се насладят на контакта.

За мъжете това е щастлива новина, само с едно хапче, могат да решат проблема и да водят пълноценен сексуален живот.Начало на формуляра