Популярните таблетки за ерекция са сред основните естествени средства ,чиято цел е да се увеличи размера на пениса, както и подобряване на цялостното сексуално функциониране. Те обикновено съдържат естествени растителни компоненти, включително корейски жен-шен, терестрис трибулус, соу палмето, цинк и фолиева киселина.
Противно на сложни звучащи имена, които могат да имат, тези билкови екстракти обикновено са прости билки, които спомагат до желаните сексуални ефекти, като например размера на пениса, твърдостта му, и сексуалната издръжливост. За да се засили ефекта, много от производителите да добавят минерални и хормонални съставки, включително pregnanolone. Другите съставки включват филмово покритие и силициев диоксид.

Как да разберем ерекцията?

мъж и жена се съчетават в еротичен сексуален блян

За да се получи втвърдяване на пениса е важно да се разбере как точно се случва. Пенисът се състои от три камери; когато тези камери са „възбудени“ се увеличава притока на кръв, отлива на кръвта намалява и се получава ерекция.Колкото повече кръв навлезе в еректилните камери означава и по-голям, и по-силен пенис.
Въпреки това, ползите включват други аспекти, като например по-контролирани оргазми, повишена енергия и издръжливост, както и подобряване чувствителността на пениса.

L-аргинин за по-силно,и по-дълготрайно втвърдяване

Един от най-широко прочутите съставки в е L-аргинин, есенциална аминокиселина. Тя е била открита през 1886 г. и е установено през 1932 г. ,че може да бъде от съществено значение за създаването на урея и креатинин, и двете спомагат на отпадъчните продукти, да се отделят от тялото.
Изследвания от Нобеловия лауреат кардиолог доказва, че използването на уж най-добрите мъжки продукти е довело до спад на здравето на сърцето, в някои случаи. След това той идва с една формулировка, показваща същите ползи,но без употребата на наркотици, с L-аргинин като ключовата съставка в таблетките за ерекция.
L-аргинин е доказано, че се произвежда в достатъчни количества от тялото ,и са необходими за жизнено важни органи, за да се изчистите от токсичността. Проучванията показват, че повечето мъже виждат значително подобрение две до четири седмици.