Според резултати от научни изследвания е шокиращо как мъжете си задават въпроси за техните пениси повече, отколкото за всяка друга част на тялото, както и най-честата им грижа е дали са достатъчно големи.
Мъжете харчат доста пари годишно за продукти за уголемяване на пениса, а ниското самочувствие и душевната болка, причинени от размера на пениса е невъзможно за измерване. За съжаление, повечето от това е напълно необосновано и ненужно. Ако смятате, че пениса ви има нужда от подсилване, по-добра идея е да се замислите дали не можете да подсилите сексуалното си представяне – жените ценят това мноого повече. Натурален и лесно достъпен трик за това е ползването на разнообразни таблетки за ерекция, с които да подсилите времетраенето на секса, силата, тонуса и твърдостта на пениса си, карайки го да се изпълва с кръв до горе, което го и уголемява в някаква степен елиминираща притесненията ви !

Малък ли ми е пениса в ерекция?

animated person with erect penisС оглед на продължаващото послание, че големите пениси са това, което искат жените, много мъже се притесняват. „Да, имам малък пенис?“ е въпрос, на който безмилостно се размишлява трескаво в търсачките, и за съжаление на този въпрос е почти невъзможно да се отговори окончателно, тъй като „малък“ е относително и субективно като идея.
Това не е задоволителен отговор, все пак, и има някои общи параметри: Повечето хора ще сметнат ,че 2,5 см пенис е много малък, например, или че 25 см е повече от достатъчно .Много мъже, които се отнасят към пениса си по специфичен начин; казват „15 см е достатъчно, и 13 см не е.“ Дали такава идея кара мъжете да се чувстват самодоволно или ужасно, най-малкото може да се усети с определена степен на сигурност.
Например, може да се помисли, че 17 см е идеален, и ако мислите, че дължината е всичко,за което трябва да се тревожите не е вярно. Голяма част от жените мислят, че ширината е по-важна от дължината.

Какво наистина жените мислят?

Проблемът с въпроса „какво жените наистина мислят за размера на пениса ?“ е, че жените не са монолитни, и всички те мислят различни неща.
В много проучвания, жените твърдят че размерът наистина не е основна грижа за тях и 85% от тях казват, че са щастливи с размера на пениса на партньора си .
Предпочитания за размерите са толкова характерни, че не е много надеждно за получаване на консенсус, въпреки че се появяват някои теми, като например умения и комуникация и чувство, че големите пениси идват със собствените си проблеми . Ако все пак се чувствате некомфортно с размера на своя пенис, то можете да подсилите своето представяне за сметка на размера, като й доставите множество оргазми. Подсилването може да стане по различни начини, най-лесният от които си остава разбира се хапчетата за ерекция и еякулативно задържане.