Проблемите с ерекцията или т.нар еректилна дисфункция засягат все повече мъже от всякаква възраст.
Това често води до ниско самочувствие и лошо представяне в леглото.

Какво е еректилната дисфункция?

красива мацка по бански, искаща твърд и голям вдигнат пенис, за да направи секс с нея.

Всъщност еректилната дисфункция е повтаряща се или постоянна неспособност за получаване и/или задържане на ерекцията, за да бъде възможно осъществяването на задоволителен полов акт. Добре известно е, че за да се осъществи пълноценен секс, мъжът трябва да поддържа нормална ерекция, което невинаги е възможно. Доста често при такива ситуации господата се отказват от секса, лишават себе си и партньорката си от това удоволствие, само защото не могат да се справят и не търсят решение на проблема.

Причини за проблеми с ерекцията

Причините за появяването на еректилната дисфункция са многобройно, но най-честите са стрес, проблеми в работата, негативни чувства, лекарства, възрастта, неправилен начин на живот. Проблема с ерекцията е истински тормоз за мъжката психика.

Как да предовратим проблеми с ерекцията?

Обикновенно еректилната дисфункция е проблем, който мъжете прикриват поради гордост, срам или съмнения, но той трябва да се лекува. Има доста методи и трикове, които са чудесен начин за справяне с проблемната ерекция. Освен това има и други методи като помпа, хирургическа намеса, но както всяко нещо имат своите недостатъци и може да доведът до сериозно последствия.

Пречи ли на сексуалната връзка между партньорите?

Известно е, че наличието на еректилна дисфункция води до проблеми в секуалната връзка, тъй като често, удовлетворението и удоволствието от нея са недостатъчни нито за мъжа, нито за партньорката му.
Истинският проблем на много мъже с ерекцията е, че след като тя отслабне те мислят че са попаднали в кръга на провала и чувството на вина. Това в повечето случаи води понижено сексуално самочувствие, което може да ескалират дори до ограничаване на сексуалната активност от срах “да не се изложат”.