Основни видове ерекция?

Младите и здравите мъже приемат ерекцията за даденост, но има и такива, които знаят за неприятната ѝ липса. Много фактори и процеси, оказват благоприятно, но също така и негативно влияние върху ерекцията.графика на увеличението на пенисната ерекция след приема на хапчета за ерекция Вита Гра. Съществуват няколко вида ерекция, и те са рефлексна, психогенна ,нощна и такава с хапчета за ерекция. Тоест, явно е че рефлексната е свързана с реалния контакт, когато гаджето те докосва. Втората е резултат от аудиовизуална стимулация или най често фантазия. Третата се случва когато мъжът спи. Психогенната и нощната се случват най-често, когато мъжът най-малко ги иска и това би му създало неприятни ситуации.

Проблеми за получаване на ерекция

Когато пениса не е развълнуван създава усещане като всеки друг орган в тялото. Но когато мъжът получава ерекция, то тогава половият му орган става много чувствителен. И тогава става ясно, че това, което е между краката ви е възбудено. След проучване на специалисти установили , че оралните ласки преди ерекция, увеличават размера на пениса. Мъжете, които имат излишни килограми, са с ниски нива на тестостерон, което се отразява негативно на тяхната ерекция. За да бъде всичко в норма, мъжът трябва да полага ежедневни грижи за външния си вид и да няма наднормено тегло.Сънят влияе много на ерекцията. Когато един мъж не е спал достатъчно, може да наруши своя ерекционен цикъл и да му създаде проблеми. Нощно време е възможно да има няколко такива, нощни ерекции, в период от по 10-15 минути. Това са спонтанни , които обикновено дори не са свързани с еротични сънища, а са от чисто физиологическа нужда. Понякога ерекциите са неконтролируеми. Статистика показва, че представителите на силния пол са недоволни от времетраенето на ерекцията. Повечето се оплакват от липсата на контрол върху ерекцията или прекалено голяма възбуда. Има двойки, които се възбуждат освен от мисълта за секс на обществено място, но и действието.

Външни фактори, влиящи на ерекцията

анимиран мъж стискащ голямо разплуто жълто дърво все едно си е хванал пениса, символизиращо действието на нашите хапчета за ерекция.

Други пък имат проблем с ерекцията, защото живеят с родителите си, съквартиранти или тичащи деца из апартамента. Затова доста мъже ползват хапчета за ерекция за да подсилят „малкия си приятел“. Факт е, че някои мъже дори получават по-трудно ерекция като използват кондом. Алкохолът и цигарите също оказват влияние върху ерекцията. Когато един мъж се е въздържал дълго време, то неговата ерекция е по-внушителна, след тези няколко дни/седмици. Причината е, че притокът на кръв към пениса се е увеличил.