неоволна двойка от липсата на ерекцияЕрекцията възниква под въздействието на различни представи и фантазии в главния мозък и активизиране на половия център. Активираните неврони изпращат импулси по целия организъм, които привеждат до възбуда ралзични органи. Притокът на кръв към половия член се засилва мнокогратно, и в резултат на това пениса увеличава размера си(от 4 до 7 пъти) и става твърд. При възбуда кръвообращението се засилва 26 пъти.
Има и спонтанна ерекция, която възниква независимо от каквито и да било дразнители и без участието на главния мозък.

На каква възраст се появява ерекцията?

Първите спонтанни ерекции при мъжа се наблюдават при плода още в майчината утроба. От 5-6-7 годишна възраст те стават редовни.

Спортът помага ли за добра ерекция?

страстен секс в сянкаАко е умерен – да. Спортът укрепва сърдечносъдовата система, намалява стреса и почиства мозъка от ненужни мисли, като по този начин освобождава поле за дейността на половия център на главния мозък.

Ако сте пушач има ли причина да се притеснявате за ерекцията си?

Да, при това твърде много. Зашото никотинът оказва непосредствено влияние върху самата тъкан на половия член, като въздейства негативно на сърдечно-съфовата система.

Алкохола вреди ли на ерекцията?

Ако е в малки количества-не. Но ако се прекалява редовно, алкохолът може да доведе до еректилна дисфункция, или шансът ви за ерекция да клони към нула.

Кога ерекцията започва да отслабва?

секс след употреба на вита граОколо 20 годипна възраст. По това време мъжката еректилна функция достига максималната си стойност и постепенно започва да спада. В началото това е малко вероятно да се забележи, но след 30та и 40та година мъжът започва да се замисля над това.
Понякога се среща и неспособността да се достигне до ерекция, и тогава говорим за неприятния сексуален проблем – еректилна дисфункция.
Ако страдате от този проблем и сте неспособен да осъществиете и задържите ерекцията си , то ние ще ви помогнем. Съществуват хапчета за ерекция, които ще върнат самочувствието ви в леглото и щесе радвате на силна, здрава и по-продължителна ерекция. Vita Gra са изцяло натурални билкови хапчета за възбуждане и задържане. Доверете им се и резултатите ще ви изумят .