Хапчетата за ерекция са в помощ на много мъже,които искат да имат силна и сигурна полова мощ. Но колкото и добре да действат в момента на използването им, понякога подобен прием може да бъде нож с две остриета за втвърдяването на пениса.

Как действат таблетките за ерекция?

Когато се приемат, хапчетата разширяват кръвоносните съдове на пениса по време на сексуалното възбуждане. Притокът на кръв към половия орган се увеличава, което води до нормална ерекция.мъж с твърд пенис след прием на таблетки за ерекция, хванал жена по бански в сексуална поза и готвещ се да се люби с нея.

Съществува ли заблуда за употребата им?

Има заблуда , че подобни стимуланти могат и трябва да се използват от всеки. Тези хапчета за ерекция са строго разработени за лечение на сексуално разстройство и не са предназначени за употреба от здрави хора. С други думи, те, и най-вече виаграта, не оказват влияние върху здравите хора. Или поне не положително.

Имат ли странични ефекти и нежелани реакции?

При предозиране, възникналите реакции са тежки и нямат специфичен антидот. Препоръчва се симптоматично лечение, често в условията на интензивно отделение.
След прием не се препоръчва да се шофира и да се работи с машини.
Сексстимулантите са сравнително нов продукт на пазара. Поради това техните противопоказания все още не са установени напълно. При техния прием трябва много да се внимава. Въпреки че виаграта е единствен по рода си продукт за лечение на импотентността, лесен за използване, достъпен и ефикасен, то преди да предприемете това, най-добре се консултирайте с лекар.