Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже http://www.vitagra.bg Витагра са изцяло натурални секс хапчета за мъже предизвикващи силна, мощна и продължителна възбуда. Изцяло на билкова основа с нова формула Wed, 08 Aug 2018 13:29:53 +0000 bg-BG hourly 1 На какво се дължи слабата сексуална активност http://www.vitagra.bg/slaba-seksualna-aktivnost.html Wed, 08 Aug 2018 13:15:38 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=15554 Сексът заема основна позиция в житейския път на всеки представител на силния пол, а ако той има проблеми със своята мъжественост, това оказва негативно влияние върху цялостното му ежедневие...

The post На какво се дължи слабата сексуална активност appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Сексът заема основна позиция в житейския път на всеки представител на силния пол, а ако той има проблеми със своята мъжественост, това оказва негативно влияние върху цялостното му ежедневие! Половата мощ е от изключително важно значение за цялостния живот на мъжа, тъй като тя определя, до голяма степен, неговото самочувствие.

Какво представлява сексуалният проблем на ерекцията?

В днешно време сексуалните проблеми засягат голяма част от мъжете. Най-често те се сблъскват с един деликатен проблем като еректилна дисфункция – невъзможност за осъществяване на изправяне на пениса или достатъчно дългото му поддържане за нормалното протичане на половия контакт. Нарушението пречи за задържане на сексуалната възбуда, причливане и сексуално удоволствие и у двамата партньори. Когато този проблем е налице мъжете ограничават половите взаимоотношения, а дори и нарушават качеството си на живот. Важно е да се разбере, че зад нея се крие определена причина и тя може да бъде лекувана.Полу-гол мъж в ерекция.

Какво може да причини отслабването на сексуалното влечение

Честотата на този проблем е изключително висока и макар, че засяга предимно мъже след 50-те, той може да настъпи във всяка възраст. Случайни епизоди на полова немощ могат да засегнат всеки мъж и те са съвсем нормални. Най-честите причини за смущенията са стрес, притеснения в семейството и на работното място, депресии, тютюнопупене, затлъстяване, сърдечно съдови заболявания и др.

Възможно ли е тези нарушения да се появяват взависимост от възрастта?

Отслабването на половото влечение е проблем, който зависи от редица причини. Учените са доказали, че смущенията в ерекцията настъпват с възрастта. Преди 30-та година от тези проблеми се оплакват едва 2% от мъжете, но след 42-та година от подобни неразположения се оплакват 42% от европейците. С течение на годините трудностите с сексуалната активност нарастват, а след петдесетата година нормален интимен живот водят само 39% от мъжете. Специалисти твърдят, че с напредването на възрастта потенцията започва да отслабва с все по-голямо темпо. Добрата сексуална форма намалява, намалява и нивото на тестостерон, оттам и половата мощ, а това се свързва и със спада на либидото.

The post На какво се дължи слабата сексуална активност appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Няколко тайни за здрава ерекция http://www.vitagra.bg/niakolko-taini-za-zdrava-erekcia.html Thu, 02 Aug 2018 13:10:29 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=16489 Липсата на ерекция у мъжа може да е признак на здравословни проблеми.
Здравословният сексуален живот е ...

The post Няколко тайни за здрава ерекция appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Липсата на ерекция у мъжа може да е признак на здравословни проблеми.

тъжен мъж, защото не е успял да получи ерекцияЗдравословният сексуален живот е част от по-здравословен начин на живот. Липсата на ерекция при мъжете може да е признак за наличие на здравословен проблем. Трябва да потърсите помощ на време, за да изключите тази вероятност.

Как да подобрите ерекцията:

На първо място променете начина си на живот и се откажете от вредните си навици. Липсата на сън, непълноценното хранене, цигарите, алкохолът, напрегнатото ежедневие, могат да доведат до смущения в еректилната функция.

Дори и малки промени в режима на живот могат значително да подобрят сексуалното качество. За това обърнете внимание на ежедневието си и променете факторите, които ви вредят.

Можете да повлияете на ерекцията и с някоя здравословната диета, спиране на тютюнопушенето и увеличаване на физическа активност също са важни предпоставки. В здравословното хранене може да включите пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци, нискомаслени млечни храни, и постни месамъж, с ръка в гащите мъчещ се да накара пениса си да еректира

Към изброеното дотук задължително прибавете и физическа активност. Тя увеличава притока на кръв в цялото тяло, включително пениса. Ако не са били активни, започнете бавно, с по-лесни дейности като ходене при нормално темпо или градинарство. Дългото ходене и плуването също са добър вариант за спорт.

Приема на някои лекарства може също да бъде причина за намаленото либидо у мъжа. Този проблем може да се преодолее, след консултация с лекуващия лекар, назначил терапията и при предписване на допълнителни добавки.

Най-препоръчвани са добавки за полова мощ както и хапчета за ерекция. По принцип специалистите препоръчват приема на билкови хапчета за ерекция – 30-40 минути преди секс. Благодарение на съдържащите се в тях натурални компоненти, които влияят на желанието и потентността, мъжете могат да забравят за проблемите с ерекцията и спокойно да се насладят на контакта.

За мъжете това е щастлива новина, само с едно хапче, могат да решат проблема и да водят пълноценен сексуален живот.Начало на формуляра

 

The post Няколко тайни за здрава ерекция appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Какво представляват хапчетата за ерекция и как действат? http://www.vitagra.bg/deistvie-erekcionni-hapcheta.html Fri, 13 Jul 2018 07:21:07 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=16483 Кои са тези хапчета и какви мисли ви минават, когато чуете за тях? Няма да говорим за добре познатата виагра. Съществуват много видове хапчета за ерекция и не трябва всички да се слагат под общ знаменател. На световния пазар се намират от обикновени химикали, билкови, както и изключително вредни. За кого са предназначени? Мъже от всякакви възрастови групи прибягват до тях...

The post Какво представляват хапчетата за ерекция и как действат? appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
тъжна жена, защото мъжа й не е постигнал ерекция и не я е наебалКои са тези хапчета и какви мисли ви минават, когато чуете за тях? Няма да говорим за добре познатата виагра.

Съществуват много видове хапчета за ерекция и не трябва всички да се слагат под общ знаменател. На световния пазар се намират от обикновени химикали, билкови, както и изключително вредни.

За кого са предназначени?

Мъже от всякакви възрастови групи прибягват до тях. Хапчетата са като всички останали – употребяват се, когато е необходимо. Продуктите за ерекция са предназначени за хората, които страдат от еректилна дисфункция, независимо от какво може да е породена тя – притеснение, психическа натовареност, физическа умора и т.н.

Всички те имат едно действие – подобряват сексуалната мощ на мъжете.

Голяма част от мъжете употребяват хапчета за ерекция, но не винаги си признават. Трябва да отбележим, че проблемите с ерекцията не са повод за притеснение и изпитване на срам! Напротив за всичко има решение и това не трябва да се превръща в тема табу.

Страхът от провал е най-големият враг на хапчетата за ерекция. Когато човек, очаква нещо да му помогне, преди всичко той трябва да повярва в неговата ефективност.

Повечето мъже не се интересуват от състава на таблетките, които приемат, което е голяма грешка. Препоръчително е да следите съдържанието на хапчетата, които пиете, тъй като може да имате непоносимост към някоя от съставките или може да изберете някой по-ефикасен продукт.

Най-безопасните и предпочитани хапчета са тези, които са набилкова основа. Най-ефективните съставки в такива хапчета са от епимедиум, женшен, и  бабини зъби.

Такива продукти нямат странични реакции..

Хубаво е знаете, че всеки вид таблетки имат различна продължителност на действие и преди прием  задължително да прочете добре информацията на листовката, за да не се стигне до предозиране.

При билковите продукти още един плюс е, че няма как да предозирате, но все пак трябва да сте запознати с необходимата дозировка.

 

The post Какво представляват хапчетата за ерекция и как действат? appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Днес ще ви обясним ,защо имате проблеми с ерекцията! http://www.vitagra.bg/obiasnenie-za-problemite-s-erekciata.html Mon, 25 Jun 2018 14:24:47 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=16472 Отговорете си на следните въпроси!
-Натоварвате ли се много на работа?
-Нервите ви прекалено много ли са?
-Неуспявате да насмогните със задачите ...

The post Днес ще ви обясним ,защо имате проблеми с ерекцията! appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Отговорете си на следните въпроси!

-Натоварвате ли се много на работа?
-Нервите ви прекалено много ли са?
-Неуспявате да насмогните със задачите и взимате работата в къщи,а там може би ви чака семейството,което ви погва с още проблеми?
-Жена ви ви занимава с куп глупости и сметки ,който незнаете как ще платите?
-Бебето реве и ви пречи шума неможете да се средоточите?
-Боли ви глава?
-И много др.

Ако на всички тези въпроси отговара ви е да,тогава това е обяснението проблема с ерекцията е именно на психическа основа!Днешният забързан живот ви води толкова проблеми на главата било то и малки,че в крайна сметка не усъзнавате огромният пред вас за който рабирате в последствие без да искате! Не се притеснявайте има решение на всеки ваш проблем стига да изключите всичко друго малковажно и да се интересувате от главният проблем!

На първо място не се срамувайте това е ващето тяло ,и няма от какво да се срамъвате камоли да го пренебрегвате!Когато имате проблем това значи ,че имате нужда от почивка и самият организъм да се освободи от напрежението.Вземете си отпуск отидете на почивка със семейството там където най- ви допада било то на море,планина или дори и на село в провинцията,където ще виждате най-малко хора и тогава това ще доведе до най-много почивка ,защото няма да има нужда да се занимавате със чуждите умове!
Ако неможете да си вземете почивка ,то променете нещо в ежедневието си станете рано сутрин почнете да спортувате ,ако това не ви се отдава отеделете време за нещо което ви допада било то спа, масаж след работа,който ще ви накара да се чувствате по свежи и отпочинали,може би сауна и др.

Не ви стигат парите?Тогава една разходка след природата не струва нищо и ще ви повлияе отлично не се съмнявайте в това,защото природата прави чудеса дори когато смените офиса с природата поивярвайте ще има ефект!

Попитайте на работа дали не можете да работите освен в офиса си в някой друга стая така ще станете по-продоктивен,тъй като ще смените обстановката и организмът ви ще се почусва по-добре и няма нижда взимате работата вкъщи,защото ще успеете да завършите всичко там!

Ако дадените съвети не помогнат ,въпреки всичко има лекари консултирайте се с тях и споделете те ще ви кажат какви хапчета за ерекция да си вземете.

The post Днес ще ви обясним ,защо имате проблеми с ерекцията! appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Причини за еректилната дисфункция http://www.vitagra.bg/prichini-za-disfunkcia-erektilna.html Fri, 22 Jun 2018 07:15:22 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=16436 Много от причините за бързата ерекция зависят от факторите ви на хранене,пиене ,спортуване в една обща дума обобщено начинът ви на живот. Това води и до психически проблеми,смятът медицинските изследвания поради голям стрес на работното място и често нервиране за това,което неможете да свършите и дадените ви задачи за деня не са изпълнени поради тези […]

The post Причини за еректилната дисфункция appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
тъжен мъж, защото не е успял да получи ерекция Много от причините за бързата ерекция зависят от факторите ви на хранене,пиене ,спортуване в една обща дума обобщено начинът ви на живот.

Това води и до психически проблеми,смятът медицинските изследвания поради голям стрес на работното място и често нервиране за това,което неможете да свършите и дадените ви задачи за деня не са изпълнени поради тези причини вие мислите постоянно за проблемите в работата и така по този начин се изморявате психически.

обелен банан, символизиращ силата, която ви дават таблетките за ерекция...Започват хормонални проблеми,увреждане на нервите,увреждане на съдовете травми в пениса  и др.

Една от многото причини е злоупотребата с алкохола,колкото повече алкохол  приема вашето тяло толкова повече го увреждане, това потвърждават лекарите.Въпреки,че някой смятат,че една чаша алкохол задържа ерекцията по-дълго,но в умерено количество!

Не се притеснявайте има решение потърсете  медикаменти в интернет. Всеки проблем има решение в интрернет ,можете да откриете много видеве хапчета за ерекция, който ще ви помогнат.Всеки е минал през  това няма от какво да се притерснявате! Дори можете да споделите анонимно за проблема си и други като вас да споделят вашият пром дори и да ви помогнат в избора кое е най-ефикасно.Ако нямате желание да споделите най-лесно можете да разберете за един продукт по коментарите от доло дали даденият продукт си заслужава или не,така ,че възползвайте се от това!

Както вие така и много други хора си помагат с информация от интернет нито ще сте първи нито последен! .

The post Причини за еректилната дисфункция appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Смущения в ерекцията – проблем № 1 сред мъжете http://www.vitagra.bg/smushtenia-v-erekciata.html Tue, 19 Jun 2018 13:16:01 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=16427 Ерекцията е изключително важен фактор за задържане на сексуалната възбуда, привличане и сексуално удовлетворение и у двамата партньори. Неспособността за поддържане на ерекцията или нейното получаване се нарича импотентност. Тя е предпоставка за появата на сериозни проблеми със самочувствието на мъжа, също така и на жената, което се явява и е основен проблем за зараждането на здрава и пълноценна връзка...

The post Смущения в ерекцията – проблем № 1 сред мъжете appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Полу-гол мъж в ерекция.Ерекцията е изключително важен фактор за задържане на сексуалната възбуда, привличане и сексуално удовлетворение и у двамата партньори. Неспособността за поддържане на ерекцията или нейното получаване се нарича импотентност. Тя е предпоставка за появата на сериозни проблеми със самочувствието на мъжа, също така и на жената, което се явява и е основен проблем за зараждането на здрава и пълноценна връзка.

До преди няколко години се смяташе, че стресът и нормалните процеси на стареене са единствените възможности за развитие на импотентност и всичките видове проблемна ерекция. В наши дни има много по-голям брой проучвания върху проблемите с ерекцията, които довеждат до появата и на други хипотези. Уролозите смятат, че 50% от проблемите с ерекцията се дължат на физиологически нарушения.

Най-честите физиологични проблеми са смущения в хормоналното производство и предшестващи операции, довеждащи до нарушения в кръвообращението и смут в способностите за достигане на ерекция.

Други основни фактори за нарушения в ерекцията са прекомерното тютюнопушене, редовният прием на големи количества алкохол и наркотиците.

Отдавна е известен фактът, че алкохолът може да повлияе кръвообращението чрез вазодилатация в артериалните и венозни съдове.

полугола жена искаща да предизвика ерекция в пениса на мъжа сиПри по-младите момчета обаче, най-честата и най-вероятна причина за проблеми с ерекцията са психологични смущения. Например влошена комуникация със сексуалния партньор или различни сексуални желания и очаквания, това може да доведе до стрес в младия организъм, което да повлияе ерекцията.

Днес основен фактор за сексуални смущения при младите момчета е прекомерното консумиране на еротични филми!

Психологически момчето се сравнява с добре подготвения порно-актьор и се стреми към неговите способности и възможности за издържливост и размер. Това води до огромно стресово разочарование, което повлиява сексуалното поведение при младите мъже при интимен контакт.

Специалистите съветват да погледнете реално на живота и половинката си. Отървете се от преувеличените и наситени с изкуствени сени и реакции, филми. Отдайте се напълно на своята партньорка и се съсредоточете в това, което може да направите с нея!

The post Смущения в ерекцията – проблем № 1 сред мъжете appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
6 „убиеца“ на мъжката ерекция http://www.vitagra.bg/shest-ubieca-na-erekciata.html Fri, 15 Jun 2018 08:27:46 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=15633 На определен етап от живота си, повечето мъже имат невъзможност да се получат и поддържат ерекция. Това обикновено не е за притеснение и често е в резултат на...

The post 6 „убиеца“ на мъжката ерекция appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Най-големият страх на мъжете е дали ще се представи добре в леглото, най-вече когато е за пръв път с нова жена. Още по-голямото им притеснение е, дали изобщо ще могат да стигнат до въпросното „представяне в леглото“.

Причината за това недостигане до чаршафите е липсата на ерекция.

Доста мъже са изпадали в комично-трагичната ситуация, в която не могат да получат ерекция или ерекцията им не е достатъчно продължителна.

 

Ето и какви могат да бъдат причините:

  1. Разсейване

Ако сте решили да правите секс с гаджето си или някоя друга жена, докато в съседната стая има някой друг, който може да ви чуе –това може да повлияе негативно на вашата ерекция.

  1. Презервативи

Вече е доказано, че някои мъже имат проблеми с ерекцията, когато използват презервативи. В случай, че вие самите сте от тях, нямате друг избор освен да изберете да бъдете моногамни и да правите секс само с една жена.

  1. Вредни навици

Пушенето може повлияе негативно върху мъжката възбуда. Прекомерната употреба на алкохол, лошото хранене и липсата на физическа активност също могат да бъдат причина за кратка или непълноценна ерекция. Помислете коя от тези причини може да бъде вашият „убиец“.

  1. Стрес

Притеснения в личен план или в професионален,  стресът като цуло определено може да се отрази зле на вашата ерекция.

  1. Гледане на прекалено много порно

The post 6 „убиеца“ на мъжката ерекция appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Как лесно и ефикасно да се справим с еректилната дисфункция? http://www.vitagra.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%bb%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d0%b5%d1%84%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%bc-%d1%81-%d0%b5%d1%80%d0%b5.html Mon, 19 Mar 2018 09:18:35 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=16393 За всеки от нас е искрено важно да изпитва максимално сексуално удоволствие.
Все пак нека не забравяме, че след зачеването, главната цел на сексуалният контакт е да ни носи физическо удоволствие и ..

The post Как лесно и ефикасно да се справим с еректилната дисфункция? appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
За всеки от нас е искрено важно да изпитва максимално сексуално удоволствие.

Все пак нека не забравяме, че след зачеването, главната цел на сексуалният контакт е да ни носи физическо удоволствие и да ни помага да възпроизвеждаме приятни емоции. За съжаление обаче, колкото повече напредва възрастта на мъжа, (а и не само на мъжа) някак си спада и половата мощ, което само по себе си е предпоставка да изпаднем в неловка сексуална ситуация. Разбира се, не само възрастта е причина за сексуалните проблеми на голяма част от двойките.

Според проведени проучвания най-сериозният и често срещан фактор за намаляването на потентността на мъжа и еректилната дисфукнция са натрупването на стрес в забързаното ежедневие, тютюнопушенето, алкохола, нездравословният начин на живот. Факта, че мъжете не използват хапчета за ерекция, които да подобрят сексуалното им представяне, допълнително влошава нещата.

Какво води до така наречената еректилна дисфунция?

В забързаното и стресово ежедневие, в което живеем, над 150 милиона мъже по цял свят се оплакват от проблеми с потентността. Именно затова все повече мъже от новото поколение се доверяват на хапчета за твърд пенис, които са верният им помощник в доброто представяне и задоволяване на интимната им партньорка. Статистиките сочат, че най-засегнати от неприятното явление са мъжете на възраст между 40-70 години. Заради емоционалният и физическият стрес, които ни носи ежедневието обаче, все повече млади мъже попадат сред тези със сексуални проблеми. Именно затова специалистите сексолози са вложили максимални усилия да създадат хапчета за ерекция, които да са безопасни за здравето и максимално ефикасни за половата мощ.

Когато мъжът води нездравословен начин на живот, денят му е затрупан и с работа и стресови ситуации, страда половата му мощ и той все повече се притеснява да не се „изложи“ в леглото. За да не изпита всеки мъж тези неприятни емоции, специалистите препоръчват употребата на хапчета за секс.

The post Как лесно и ефикасно да се справим с еректилната дисфункция? appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Справяне с проблемите с ерекцията http://www.vitagra.bg/problemi-s-erekciata.html Fri, 09 Mar 2018 15:06:12 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=15351 Някои проучвания, показват, че 40 на сто от мъжете ,които имат исхемична болест на сърцето също така имат проблем и с получаването на ерекция. Атеросклерозата представлява дифузен процес и обикновено не пази нито един орган..

The post Справяне с проблемите с ерекцията appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Каква е връзката между здравето и сексуалното представяне на мъжете?

Някои проучвания, показват, че повечето от мъжете ,които имат исхемична болест на сърцето също така имат проблем и с получаването на ерекция. Атеросклерозата представлява дифузен процес и обикновено не пази нито един орган. Извън психологическите причини за еректилна дисфункция, най-често тя е предизвикана именно от невъзможноста за адекватна доставка на кръв до кавернозното тяло на половия член. В този случай не помагат дори и модерните препарати за предизвикване на ерекция, които са известни в медицината като фосфодиестеразни инхибитори.

Как се достига до разбиране за проблемна ерекция?

Диагностиката се извършва подробно и комплексно – от уролози-андролози, сексолози и специалисти по инвазивна диагностика и лечение на сърдечносъдовите заболявания. Когато бъдат изключени психологическите, хормоналните и други специфични причини за проблема, се прави проверка на проходимостта на артериите в малкия таз.Това може да стане и без инвазивно изследване, а чрез компютърна томография с контраст.

Как да се справим с нея?

От известно време съвременната медицина работи по посока за радикалното решаване на проблема с възстановяване на пълноценния кръвоток в артерията, която е отговорна за проблемите с ерекцията. Прави се дилатация подобно на интервенциите в сърдечните артерии и при необходимост има възможност да се постави стент. Интересно е, че като размер артериите, които снабдяват сърцето и кавернозното тяло на пениса, са много близки. Затова и при двата типа интервенции може да се използват коронарни стентове, които излъчват лекарства, за по-добри резултати.
Артериите ,които се намират в областта на малкия таз, не са в постоянно движение, както тези при сърцето, затова и инвазивната процедура в тази област крие по-малък риск, в сравнение с една стандартна коронарна интервенция. По отношение на резултатите, те са много добри при голям процент от пациентите. Ако все пак процедурата се окаже неуспешна, това означава, че състоянието остава същото, но не влошаване допълнително сексуалната функция.

The post Справяне с проблемите с ерекцията appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Действието на хапчетата за ерекция http://www.vitagra.bg/deistvieto-na-hapchetata-za-erekcia.html Thu, 08 Mar 2018 10:47:37 +0000 http://www.vitagra.bg/?p=15206 Вероятно този, който не е имал нужда. Всеки се стреми да опита нещо ново, без значение дали е необходимо или любопитство.
Вече сигурно се питате, кое е това хапче, нали? Насочваме вниманието Ви към хапчетата, вдигащи либидото - "НИ"....

The post Действието на хапчетата за ерекция appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>
Вероятно този, който не е имал нужда, той не е пробвал тези хапчета. Всеки се стреми да опита нещо ново, без значение дали е необходимо или любопитство.
Вече сигурно се питате, кое е това хапче, нали? Насочваме вниманието Ви към хапчетата, вдигащи либидото – „НИ“.

мъж без ерекция гледащ със лупа към пениса си

Не говорим за така добре познатата виагра, защото тя е традиционна и предвидима. Немалко са хапчетата за ерекция и не е нужно те да се слагат под един общ знаменател. В световния пазар има всякакви – от обикновени химикали, билкови, изключително вредни, та чак до световни доказани таблетки.

Как и защо се използват тези хапчета за ерекция?

Тази тема е дълга, всеки има своя лична гледна точка и съвсем различно изживяване. Мъже от всякакви възрастови групи , прибягват до тях. Това не трябва да е тема табу. Те са хапчета, като всички останали и ги употребяваме, когато се налага или поне така смятаме.
Всички те са с определен ефект – подобрение на мъжката сексуалната мощ. Какво точно има за подобряване? Този въпрос е спорен. Всеки търпи съмнение поради или друга причина. Психическата нагласа на човека, всъщност е най-важна. Ако тя е лабилна , дори и след употребата на стимуланти, това няма да се промени. Голяма част от мъжете употребяват хапчета за ерекция, но не винаги получават така желаният ефект.

От там следва „тези не действат“, стигнали до този извод поставят етикет на продукта, без да имат реална оценка за него.
Ако проблема е психологичен, никое „вълшебно хапче“ не може да помогне. Страхът от провал е най-силният противник на хапчето за ерекция.

The post Действието на хапчетата за ерекция appeared first on Таблетки за твърд пенис Vita Gra за мъже.

]]>