Колко дълго или какво е преждевременна еякулация?

Възможностите за проучването на ерогенните зони на жената може да бъде изключително вълнуващо – което води до друг източник на секс мит и мъжка тревожност: Колко дълго мога да издържи? И колко дълго трябва да бъде в състояние да продължи?Преждевременната еякулация е най-честата форма на сексуална дисфункция при по-млади мъже. Неговото разпространение е около 20% до 30% при мъже от всички възрасти.Медицинският метод за определяне на преждевременната еякулация се нарича „интравагинална латентностт на еякулацията време“. Измерва се от началото на вагиналното проникване, до настъпване на еякулация. Въпреки това, тази количествена мярка не казва цялата история.Защото има хора, които еякулират в рамките на една минута, но казват, че те нямат преждевременна еякулация , и след това на другия край на спектъра има мъже, които са в състояние да продължат в рамките на 20 минути, и да кажат, че имат преждевременна еякулация.

мъж, който си мери пениса уплашено преди да е приел таблетки за ерекция Вита ГраС други думи, определението за „преждевременно“ може да бъде до голяма степен в окото (или ума) на наблюдателя, и зависи от сексуалната удовлетвореност на човека и неговото възприятие на способността му да се контролира, когато настъпва еякулация.

Митичния множествен мъжки оргазъм

Действителният мъжки множествен оргазъм е друга история. За разлика от установеното явление за женски множествен оргазъм, претенциите за последователни кулминации при мъжете могат да се отклонят в сферата на секс митовете. Най-малкото, защото мъжкият множествен оргазъм е трудно да се провери и може да зависи от дефиницията за оргазъм. Има един така да се каже клапан на простатата, който образно казано се включва и изключва, преди уриниране и еякулация. Мускул около простата спира този клапан от отваряне, което позволява оргазъм без еякулация. Идеята на това е да се запази за пет или шест пъти подред.

Оргазъм или… Оргазъм

Много определения изобразяват оргазма количествено като връх.Това е така, защото някои не могат да дифинират оргазма адекватно заради високото състояние на сексуална възбуда. С други думи, тези мъже, които съобщават за множествен оргазъм могат да бъдат в състояние да постигнат оргазъм, в стил връх, преди да връхлети еякулацията. Много хора съобщават, че укрепването на мускулите около простата чрез Кегел упражнения, им позволява да се изместят по-близо до „точката на неизбежност“, без да достигат върха на еякулацията и слизат в периода на отпуснатост, когато пенисът е временно блокиран от сексуална стимулация.

Не всичко се върти около числата

Често ключът към сексуално удовлетворение не е в размера на пениса, нито в издръжливостта, или пък в G-точката. По-скоро става въпрос за разбиране на себе си и желанията на партньора. За разлика от разни измислени герои, реалните хора не се раждат с перфектна, божествена, представа за секс.