Ако сексуалността е продължаващо образование, много от нас се изкачват нагоре. Какъв е средният размер на мъжкия пенис ? Колко време повечето мъже последно време на полов акт? Могат ли мъжете да имат множествени оргазми? Съществува ли G-място, и ако е така, как мога да го намеря?

Размера на пениса в ерекция: твърди факти:

банан, подаващ се от гащите на мъж, символизиращ негората ерекцияДрастично увеличение на дължината на пениса и ширината се смяташе досега за невъзможно! Почти всеки, с имейл акаунт е бил потопен от спам за такива лепенки чудо на растежа и хапчета за ерекция, или издръжливостта на секс митове може да се обясни от широкото разпространение на тези реклами.
Идеята, че по-голям е по-добре не е само митология. За по-голямата част от партньори, размерът на пениса няма значение.
И така, какво точно представлява голям пенис? Нека да извадим някои данни:

  • средният размер на пениса е между 12,7 см и 15,2 см. Това е за еректирал пенис.
  • в отпуснато състояние средните стойности са около 9 см.

Идеята, че пенисът е най-важната част от тялото, е в основата на толкова много от мъжките сексуални проблеми. Един от най-големите секс митове за мъжете е идеята, че имат пениси, и това е всичко, което има значение от гледна точка на пола. Това е един мит, че пениса е основният начин за удоволствие на жената.

Само факти, за G-точката

Ако сексуалните митове имат такава власт над мисленето на мъжете за тяхната собствена анатомия, те имат още по-голямо мислене, когато става въпрос за органите, на своята партньорка – особено много дискутираната G-точка. Носи името на един немски лекар, който пръв пише за ерогенната зона в предната вагинална стена. G-точката е популяризирана през 1982. Този район зад пубисната кост често се асоциира като спусък за вагинален или клиторен оргазъм, а дори и като катализатор за женска еякулация.