Ерекция

Vita Gra възбуждащи хапчета за мъже. Ерекция и еректилна дисфункция.

Колкото и странно да звучи, все още има хора, които не знаят какво означава думата Ерекция. Други пък, често я бъркат с понятието Еякулация, която отново е свързана с функцията на пениса, но е коренно различна по своята същност. А ако има мъж, който не е запознат с терминът Ерекция, то това е просто недопустимо! Ерекцията е рефлексно явление, при което се създава възможността за проникване на половия член, във влагалището на жената. В резултат на Ерекцията, той се променя, както на дължина, така и на дебелина – половият член се уголемява и втвърдява(някой ползват таблетки за целта). Механизмът на това явление, все още не е напълно ясен. Смята се, че главният фактор за настъпването на Ерекция е отпускането на тонуса на артериалната стена и приток на кръв в съдовете на пениса и кавернозните тела. При възбуда в половите центрове на хипоталамуса и ламбичната система, се предава по гръбначния мозък до половия член, където се отделя азотен окис.

Той предизвиква релаксация. Така наречените възглавнички на Ебнер, които са особени улплътнения, намиращи се в артериите на пениса, се отпускат, и отварят път за обилно нахлуване на кръв в кавернозните тела. За да се осъществи ерекция, е необходим сексуален стимул, който да повиши количеството на азотен окис, а поради забавеното му разграждане, тя се засилва(както когато се приемат хапчета за ерекция и пениса се удебелява и уголемява от това).

Допуска се, че за осъществяването на ерекцията, допринася и пасивната хиперемия, която настъпва поради опъване на мускулите на таза, а може би и от препълнен пикочен мехур. Доста често, сутрешната ерекция се обяснява точно с препълването на пикочния мехур, но вероятно нейният механизъм е доста по-сложен и е свързан с промените на вегетативният тонус по време на сън.

Паралелно с промените в кавернозните тела на пениса, настъпват и други явления и в кавернозните тела на уретрата и главичката на пениса. Обаче това тяло е доста по-малко, заради което ерекцията е по-слаба и така не затваря уретралния канал и не пречи на еякулацията. По време на ерекция, главичката на пениса набъбва, но остава мека и покрива и предпазва от травми пенисът на мъжа и половият орган на жената, по време на коитус. По време на копулативния цикъл, ерекцията е твърде променлива. Ако човек отклони рязко вниманието си от несексуални дразнители, може бързо и рязко да намали ерекцията, а продължаването на стимулацията, отново ще я възстанови.

Семенното възвишение, което също има кавернозни тела, по време на ерекция набъбва и стеснява семенния поток, като прегражда достъпа на урината в уретрата, както и преминаването на еякулат към пикочния мехур. Това се осигурява и от рефлексния спазъм на вътрешния сфинктер на пикочния мехур. По време на възбуда, се активира секрецията на уретралните жлези. Този секрет е незабележим, но понякога той може да е обилен и да изтича като бистра безцветна капка. Секретът овлажнява гениталните органи и улеснява проникването по време на секс. В него биха могли да се намират живи сперматозоиди и това да стане причина за забременяване. При стимулация скротумът се повдига нагоре.

Самочувствието на мъжа зависи до голяма степен от неговото представяне в леглото! Безспорно, един от най-големите кошмари и страхове за господата е, че по време или преди секс, техният пенис няма да е готов за полово проникване, или ще изгуби тази си готовност твърде бързо. Еректилната дисфункция е един от най-често срещаните и неприятни проблеми при силния пол. При наличието на такава, сексът е невъзможна мисия!

кутиика с невероятните ни възбуждащи хапчета за мъже повдигащи либидото - Vita gra.

Мнения за Vita Gra:

kkk

Годинките си казват думата... Но за щастие има Vita Gra. Откакто колегата ми каза за тях, вече не се притеснявам за нищо!

Page 1 of 47:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Банер , на който пише, че нашите еректални хапчета за мъже Vitagra са със 100% натурален състав.
Банер изказващ, че удовлетворението на клиентите ни закупили хапчета за бърза и продължителна ерекция - Вита Гра е гарантирано.
мъж и жена в леглото след секс с невероятно дълга продължителност и сила, благодарение на ерекцията доставена след прием на секс хапчетата за мъже - Вита Гра!

Еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция е невъзможността половият член да получи и поддържа ерекция, или по-просто казано – неспособността мъжът да задържи пениса си във възбудено състояние, за осъществяването на нормален полов акт. Това е твърде често срещан проблем, при силния пол, при наличието на който, осъществяването на полов акт е невъзможно. Проучвания показват, че 152 млн. мъже, по света страдат от Еректилна дисфункция. Рискът от този проблем нараства с възрастта. Ако в ранните години се прояви той е резултат от неспособността на твърде младият организъм да контролира ерекцията си. Еректилната дисфункция се проявява най-вече при 60-годишните и по-слабо изразена е при 40-годишните мъже. Еднократното проявяване на това явление, не бива да буди притеснения, но ако трудното задържане или получаване на ерекция стане редовно, то тогава бихме могли да говорим за проблем. Често таблетки и други медикаменти за възбуда биват ползвани при настъпването на дисфункция.
Тя е огромен проблем за поне 50% от мъжете, като ги засяга в различни степени.

Еректилната дисфункция има няколко степени: лека, умерена и силна. Независимо от възрастта на мъжа, този проблем може да бъде третиран успешно.

Причини за Еректилната дисфункция

Най-общо, причините за мъжката импотентност, бихме могли да систематизираме в две основни групи – Физически проблеми и Психологически проблеми. Най-често причината за нарушена ерекция при мъжете са- Психологическите проблеми като: стрес, напрежение, лични проблеми и всички останали явления от ежедневието на човек. В повечето случаи този тип Еректилна дисфункция, изчезва с времето и не се нуждае от лекарска намеса. Когато проблемът се корени във физическо заболяване, то тогава заслужава по-сериозно и професионално внимание.

Хапчета за ерекция Вита Гра – решението на проблема!

Повечето медикаменти, предлагани на пазара, стимулират ерекцията, но и натоварват други органи от човешкото тяло. Най-често, хората, употребяващи хапчета за ерекция и други подобни, страдат от сърцебиене, повишено кръвно налягане и т.н. Все неприятности свързани със сърцето. Препоръчителна е употребата на медикаменти на билкова основа, които нямат странични ефекти и влияят благоприятно на цялостното сексуално здраве. С тях по напълно естествен начин, и с екстракти извлечени от природата, вие получавате желаната ерекция. Технологията в изработката на медикаменти, подобравящи вашето полово здраве, все повече набира скорост. Предоставяме ви един уникален продукт с доказано действие и без неприятни странични ефекти – Вита Гра (Vita Gra)!

Таблетките VITA GRA спомагат за подобряване на сексуалния живот, действат благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължават половия акт. Оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член. Vita Gra таблетки са разработени изцяло на билкова основа. Предлагаме Ви един изцяло натурален продукт, без никакви странични ефекти. Благодарение на Vita Gra Вие отново бихте могли да се насладите на пълноценен полов акт! Vita Gra ви помага, не само при отсъствието на ерекция, но и при другият най-разпространен проблем при мъжете – Преждевременна еякулация. С този продукт вие си гарантирате перфектното представяне в леглото и задоволяване дори на най-ненаситната жена. Vita Gra са натурални таблетки, които са напълно завършени. Те ще ви донесат единствено положителни емоции и самочувствие под завивките. Приемете 1 таблетка с малко вода, за най-добър резултат 30 минути преди полов акт. Хапчетата за ерекция нямат странични ефекти и употребата на алкохол, преди или след приемането им, е позволена. Подходящи са и за възрастни мъже, тъй като не влияят негативно на сърцето. Не бива да се приемат единствено при наличието на сериозен сърдечен проблем!


Доверете се на Vita Gra, резултатите няма да закъснеят!!

Поръчай Vitagra Сега!