интимни ласки между любовнициВсички ние знаем, за вълшебните билки от далечния Изток, които помагат на тялото да се пребори с всяка болест. Голяма част от тези чудодейни растения помагат в много отношения, а ефектът на останалите се размива в митологията и традиционната медицина. Една от най-популярните китайски билки е Епимедиума-известна по нашия край като палава коза или разгонен козел. Среща се в състава на хапчетата за ерекция Vita Gra , които са изцяло натурални , безвредни, и помагат при проблеми като еректилна дисфункция и преждевременна еякуляция. С помощта им ще имате силна, здрава , твърда и по-продължителна ерекция.

Епимедиума не е конкретно растение а цял род цъфтящи растения, който включва около 50 различни вида.Повечето видове са широко разпространени в Китайи други страни от Източна Азия. Някои от видовете епимедиум са листопадни растения, а други са вечнозелени, но всички са многогодишни.

Епимедиум е научно доказано афродизиак, като положителният му ефект върху ерекцията се дължи на два механизма – стимулирането на биоактивния азотен оксид и потискането на ензима PDE5.

По данни на Световната Здравна Организация всеки десети мъж на възраст над 20 години изпитва затруднения в половия живот, а всеки трети мъж над 60 години въобще не е способен да осъществи полов акт.Затова в много съвременни лекарства, хапчета и гелове и секс стимуланти се използва билката Епимедиум. Не случайно предците са я нарекли златото на Китай и Япония. Най-важната част на това растение са неговите листа, в които се съдържа икариин, което по свойства наподобява виагра, а по-безопасност далеч я надминава. Лекарствените свойства на Епимедиум са описани още през 400 г. преди новата ера в класическия труд на Шен Нонг – „Канон на лекарствените растения”. За въздействието й върху сексуалния нагон пък съществува легенда. Тя разказва за китайски пастир, чието стадо пасяло от билката Разгонен козел и давало признаци на повишена сексуална активност.

билка епимедиум, съдържаща се в повечето хапчета за ерекцияЕпимедиум помага при лечение на редица заболявания. Навремето лечителите са ползвали билката като средство за изчистване на организма от шлаките,за нормализиране функцията на бъбреците и най-вече за повишаване на мъжката сексуална сила. Трябва да знаете, че епимедиума помага и за по-голямо производство на сперматозоиди и лечение на мъжко безплодие. В наши дни учените установили, че при прием на тази билка в организма се наблюдава повишаване на нивата на адреналин, норадреналин, допамин и серотонин. Това води до повишаване на нивото на мъжките хормони и настъпването на ерекция.

Ако имате проблем с ерекцията, или просто искате безопасно да увеличите сексуалната си мощ, сила, издръжливост по време на полов акт се доверете на хапчетата за ерекция Vita Gra. И си подарете незабравими мигове в леглото!