тъжна жена, защото мъжа й не е постигнал ерекция и не я е наебалКои са тези хапчета и какви мисли ви минават, когато чуете за тях? Няма да говорим за добре познатата виагра.

Съществуват много видове хапчета за ерекция и не трябва всички да се слагат под общ знаменател. На световния пазар се намират от обикновени химикали, билкови, както и изключително вредни.

За кого са предназначени?

Мъже от всякакви възрастови групи прибягват до тях. Хапчетата са като всички останали – употребяват се, когато е необходимо. Продуктите за ерекция са предназначени за хората, които страдат от еректилна дисфункция, независимо от какво може да е породена тя – притеснение, психическа натовареност, физическа умора и т.н.

Всички те имат едно действие – подобряват сексуалната мощ на мъжете.

Голяма част от мъжете употребяват хапчета за ерекция, но не винаги си признават. Трябва да отбележим, че проблемите с ерекцията не са повод за притеснение и изпитване на срам! Напротив за всичко има решение и това не трябва да се превръща в тема табу.

Страхът от провал е най-големият враг на хапчетата за ерекция. Когато човек, очаква нещо да му помогне, преди всичко той трябва да повярва в неговата ефективност.

Повечето мъже не се интересуват от състава на таблетките, които приемат, което е голяма грешка. Препоръчително е да следите съдържанието на хапчетата, които пиете, тъй като може да имате непоносимост към някоя от съставките или може да изберете някой по-ефикасен продукт.

Най-безопасните и предпочитани хапчета са тези, които са набилкова основа. Най-ефективните съставки в такива хапчета са от епимедиум, женшен, и  бабини зъби.

Такива продукти нямат странични реакции..

Хубаво е знаете, че всеки вид таблетки имат различна продължителност на действие и преди прием  задължително да прочете добре информацията на листовката, за да не се стигне до предозиране.

При билковите продукти още един плюс е, че няма как да предозирате, но все пак трябва да сте запознати с необходимата дозировка.