Няма кого да заблуждаваме, почти всяка жена поне веднъж в живота си е преспала с някой мъж само за една нощ. По списанията и филмите мъжете са тези, които искат да ни използват за плътски удоволствия като ерекция или оргазъм, но в реалния живот жената също може да се наслади на подобна забежка. Много е важно да знаеш, докъде можеш и не можеш да стигаш и с какви хапчета за защита ще се подсигуриш.

1. Няма как да избереш познат или приятел

Или поне не такъв, на който много държиш. За жалост, обаче често избираме точно такива мъже, с които не искаме нищо повече от утеха.
Замислете се, че ако имахте чувства към този човек щяхте ли да искате да преспите с него точно два дена след като бившия ви е зарязал? Известен факт е, че винаги търсим успокоение в близки хора до нас, които да застанат на наша страна,и да ни кажат колко прави и специални сме. Това, за жалост, доста често предразполага да сбъркаме сигналите с интимни такива.

красив мъж готов да получи своята ерекция след прием на таблетки за набъбване на гениталиите

2. Можеш да извадиш секс асортимента си

Няма защо да се притеснявате от мъж, който не познавате и с който евентуално няма да се видите никога повече през живота си. Затова не се срамувайте да извадите вибратора от шкафа, секси костюмчето на медицинска сестра или каквото винаги ви се е искало да направите. Не само че няма да има нещо против, но е и възможно да запомни тази нощ като най-добрия секс за една нощ, който някога е правил.

3. Не може да го поканиш у вас

Това златно правило трябва да се спазва всеки път, когато решите да „кривнете“ от пътя. Не, не става дума за неудобството, което ще изпитате ако не сте почистили. Става въпрос за това, че не бива да навлиза по-дълбоко във вашата територия. Особено ако искате да си остане единствено, еднократно преживяване. Известно е, че мъжете заспиват почти веднага след секс, ако пък имат еректилна дисфункция почти всички си носят хапчета за ерекция като подсигурение. Е, нали не искате да се събудите, чувствайки се виновна за снощната грешка, а тя да похърква до Вас. Или пък да разглежда апартамента и да открие всички тези общи неща помежду ви, които ще съсипят целия импровизиран план.

4. Може да се насладиш максимално на момента

Въпреки предишните забрани, все още си свободна да се отдадеш напълно на мига. Недей да мислиш за утре, за вчера и за всички лоши неща, които предстоят или вече са се случили. Не изпадай в откровения, не плачи, не изпадай в истерия. Скрий своето тъжно аз някъде далеч от това място, което се разгорещява все повече. Погледни тръпката и се наслаждавай на всяко докосване, всеки жест и неозвучен стон, които ще направят това изживяване неповторимо. А утре, на свежо кафе и приятелско рамо можеш да съжаляваш или да се радваш на всичко случило се.

4. Може да се насладиш максимално на момента

Твърдо Не. Дори приятелката на твоята приятелка да и е казала да ти каже, че той е напълно здрав не бива да те спира да използваш предпазни средства. В този случай говорим конкретно за презерватив, който освен от бременност може да те предпази и от почти всички болести, които са предавани по полов път. Няма нищо по-хубаво от това, да намериш здрав партньор за забежката си, но понеже няма как да си сигурна, не се поддавай на глупавите мисли. А ако той не иска, просто му кажи, че ще си много по-спокойна, отпусната и дива ако сте добре предпазени. Наслади се на ерекцията му и я вкуси..
Сексът за една нощ е нещо, от което всяка жена трябва би трябвало да вкуси. Той е страшно секси, опасен и вълнуващ, особено ако спазваш тези правила.