В днешно време, думата фетиш се използва, за да се опише любовта към нещо. Традиционно, думата фетиш се отнася за сексуална възбуда и/или ерекция при човек, който чувства, че даден обект или ситуация го привлича.

Крака

Краката са основна ерогенна зона. В действителност, рефлексологията, показва, че някои от пръстите на краката действително са свързани към генитално удоволствие. Ако човек е луд по краката ти, предложи му оферта за масаж. Или се опитайте да носите любимите си високи токчета и нищо друго в леглото. Тъй като мъжете са склонни да разчитат повече на визуални знаци за възбуда, отколкото жените, това може да бъде изключително горещо шоу за него.

жена във вериги - мъжки фетиш действащ почти както хапчетата за ерекция на съснанието на мъжа

Гърди/Дупе

Фетиш като клиничен термин и като време, може да се отнася както до части от тялото, така и към предмети каращи мъжкият пенис да стане в ерекция. И дупето и гърдите могат да бъдат фиксирани от еволюционна перспектива, че са свързани, за да се усъвършенствате по тези, хм, активи като знак за плодородие. Ако знаете, че и на Вашият човек са му фетиш точно тези части, повишете желанието, като играете наоколо в различни позиции – напр. кученце ще му даде добър изглед на дупето, но и ще му позволи да си играе с гърдите ви.

Бельо

Събуждащи обекти като бельо може да повиши Вашите сексуални срещи. Бельото е на ред защото то е трябвало да бъде тайно и скрито в ежедневието, така да го има, дори когато тя е само на две ръце от вас да изглежда и да се чувства изключително еротично. Включете се, като му дадете да хвърли поглед като напр. да му изпратите снимка на лентата дантела на сутиена или да му кажете, че сте се погрижили за любимия му чифт червени бикини. А когато сте в леглото, да ги държите на себе си толкова дълго, колкото е възможно. Като бариера. Както вие правите знак с палците нагоре , че сте готова да направите деянието.

Ексхибиционизъм и воайори

Част от причината този фетиш да бъде толкова горещ е, защото адреналина, произведен във фразата „ще ни или не ни хванат“ се смеси с вече бушуващите хормони, създава пристрастяващ коктейл от желание. Тъй като никой от вас не иска да бъде арестуван, обществените места не са много желателни, но пък може просто да държите прозорците си отворени. Много мъже, които са хванати в такава ситуация изпитват трудности да еректират, заради което ползват помощни материали като хапчета за ерекция и други, носени близо до тях за подсигурение при всяка инцидентна ситуация.

Садо мазо

Пълното приемане на това, което ви харесва, както и способността да го обсъдите с вашия партньор може да бъде изключително освобождаващо. Но това не означава, че трябва да отидете от нула до 50 веднага. Лекото напляскване, или усещането какво е да са завързани с копринен шал вашите ръце може да ви даде на Вас и Вашия човек усещане за това дали искате или не това нещо във Вашия живот. Също така, много от секс магазините предлагат семинари за дейности свързани с BDSM, предоставяйки ключови съвети за безопасност за тези, които се опитват да напреднат.