След многобройни изследвания, учени разкриха, че 60% от мъжете имат проблеми с ерекцията и свършват за около 5-10 минути.Но това е проблем, ако за една жена е по-трудно да достигне до оргазъм, и и трябва повече време. Ето няколко съвета, как да удължите половия акт на половинката си.

Опитайте с фреска любов

Мъж целува партньорката си по коремаДруг приятен трик да задържите вниманието му и да не стигнете до края прекалено бързо е да започнете с френска любов. Така ще му дадете възможност да се наслади на интимността с вас и ще удължите ерекцията за по-дълго, без да свършва.

Не пренебрегвайте любовната игра

Ако си поиграете достатъчно дълго с търпението на партньора, бъдете сигурни че ще имате вътзможност да потренирате и да задържите напиращото удоволствие на партньора. Дългата любовна игра ви гарантира по-удължен полов акт.

Спрете за малко

Този трик е добре познат и се използва от мъжете, които свършват бързо. Когато правите такъв внезапен стоп, е добре да се целувате страстно, да се опипвате, да си говорите нежни неща, след което да продължите половия акт.

Помнете, че няма невъзможни неща дори и в секса.

Всеки проблем има своето решение. Ако имате затруднение с ерекцията можете да опитате възбуждащи хапчета на растителна основа, които ще ви подарят 100% здрава и безотказна мощ в леглото. Плюсът на натуралните таблетки е, че са абсолютно безвредни и нямат нежелани реакции.