тъжен мъж, защото не е получил ерекцияАко имате проблеми с ерекцията, те могат да се дължат на различни причини като отегчение, превъзбуда, лош начин на живот и т.н. Но си представете как, най-накрая сте в леглото с мечтаната жена, и изведнъж неочакван проблем с ерекцията. Младите мъже не са застраховани от подобен сценарий, макар че вероятността при по-възрастните е по-голяма. Всъщност причините за проблеми с ерекцията могат да бъдат както здравословни, така и психологически. Най-честите причини за загуба на ерекция са превъзбудата, отегчението от секса, прием на различни лекарства, алкохол, лош начин на живот или притеснението от повторен провал. Имайте предвид, че проблемите в леглото могат да окажат сериозен негативен ефект не само върху вашето самочувствие, но и като цяло на връзката ви, затова се запасете с таблетки за подсилване на ерекцията да си имате в запас.

Ако искате пък да разрешите този проблем и да поддържате по-продължително време ерекцията си, първо трябва да откриете коя е причината за това ваше състояние. Ето и възможностите:

Отегчение -Ако имате партньорка, която е супер секси, но в определен период съществува вероятност тя да ви омръзне, и да не чувствате онова желание както в началото.

Презервативите също могат да причинят физически дискомфорт, ако са прекалено стегнати. Ако е възможно използвайте по-тънки, или просто правете секс с една партньорка, в чието здраве сте 100% убеден.

Ако сте превъзбуден прекалено много, това може да ви изиграе лоша шега. Понякога твърде силното желание за секс може да провали половия акт, колкото и нелепо да звучи това. Превъзбудата и адреналинът могат да ви накарат да се чувствате слаби и нервни.

мъж и жена с сексуална позаМедикаментите, които използвате, също могат дави   повлияят, като няколко вида болкоуспокояващи, които затрудняват ерекцията. Ако не успявате да правите секс, докато се лекувате с медикаменти, по-добре изчакайте да премине цялото лечение и след това се върнете към нормалния си сексуален живот.

Ако имате страх от провал, това е сериозна причина, заради която толкова много мъже имат затруднения в леглото. Имайте предвид, че понякога психологическите щети могат да навредят повече отколкото физическите. Затова отпуснете ума си, и се отдайте на любовните ласки на макс.

Ако не водите здравословен начин на живот, а именно не спите достатъчно и не се храните здравословно. Навиците в начина ви на живот могат да повлияят много сериозно на сексуалната ви ефективност.

Как да получите ерекция и да я задържите дълго време?

Ами говорете с партньорката си за фантазиите си, отдайте се на мръсни разговори и дайте тласък на удоволствието от секса. Направете нещо нестандартно , като споделите фетишите си, а ако срещнете одобрение от партньорката, направо ги осъществете. Или се спрете на подходящ секс стимулант като хапчета за ерекция Vita Gra.