Сексът е една от най-обсъжданите теми по целия свят

Всички искат да го правят. Жените не спират да говорят за него, а мъжте да мислят за него. За този специален момент от човешкия живот се говорят всякакви неща от истин до пълни измислици и дори неща, които никога няма да ви се прииска да чеуте.

секса е интимност, ама освен нея изисква и твърдост на пениса!Може би сте чували, че:

  • Сексът лекува главоболие
  • Сексът повишава имунитета
  • Оралният секс премахва чувството на гадене

Със сигурност има някои неща, за които не знаете:

  1. Секс не повече от два пъти в седмицата

Проучване проведено от известна марка прзервативи, показва, че годишно хората правят секс не повече от 103 пъти. Което се равнява средно на около два пъти в седмицата.

Сексът е нещо хубаво, той се грижи за доброто общо умствено и физическо състояние. Но това не означава, че има определена целева . Все пак това е удоволствие, което трябва да се практикува, само когато и двете страни ниастина искат.

  1. Едрите мъже издържат повече

Със сигурност сте си казвали: „Какво прав итова миньонче с този огромен мъж?“ , вече знаете отговора.

Макар че тялото на мъжа не се обвъзрзва с минутите, които той издаръжа и, че времето оказва влияние върху качеството на сексуалния контакт.  По-голямо значение има какво прави въпросният мъж със своята половинка.

  1. Мъжете мислят за секс, толкова колкото мислят за храна и сън.

Според проучване мъжете  си мислят за секс и за храна по равно. Ясно е какво ще избере мъж между секс, сън и храна. Дори да не е ял ще избере секса.

  1. таблетки за ерекция Vita Gra - напълно натуралниМъжете използват възбуждащи таблетки

Да, много мъже, независимо от вързастта си, използват хапчета за възбуждане. Те стимурират тяхната ерекция, правят ги по-сигурни и им осигуряват качествена ерекцияа на 100 %.

Това им се налага поради ред причини, което не есрамно. Напротив, това е нещо напълно нормално. Секс хапчетата за мъже са един добър техен помощник, който ги кара да се чустват уверени и готови за секс по всяко време.