healthy-sex-myths-snp1-200x300

Повечето мъже си задават въпроса „Могат ли секс хапчетата да подобрят издръжливостта в секса?”. И отговорът е категорично да!

Ново проучване, наблюдавало ефекта на секс хапчетата потвърждава положителното им влияние върху мъжката издръжливост в секса. Секс хапчетата в никакъв случай не бива да се приемат като магическо хапче, което ще направи мъжа Бог в спалнята. Сигурното е обаче, че те със сигурност ще направят представянето на мъжа доста по-убедително.

Освен хапчетата има и някои техники, които допълнително да помогнат на мъжа да забави оргазма си. Ето и някои от тях:

1.Стоп-старт техника

Основната идея на техниката е, че мъжът трябва да контролира нивото на своята възбуда. То не бива да прекрачва крайната граница, преди самият мъж да пожелае това. Според опитни сексолози е добре да се прави пауза между 5 и 10 секунди, щом мъжът усети, че е много възбуден. След като този момент премине, мъжът може да продължи отново. Тази техника може да се прилага по няколко пъти по време на акта, за да бъде той достатъчно продължителен.

2.Техниката на притискането

В момента, в който мъжът усети наближаващата кулминация е добре да стисне мястото под главата на пениса, съветват сексолози. Най-голям ефект тази техника ще има ако натискът е съсредоточен върху уретрата, защото това временно ще притисне еякулацията. След като силната възбуда е преминала, мъжът може да повтори техниката няколко пъти.

3.Подходящи презервативи

Друга полезна техника за удължаване времето ви между чаршафите е използването на специални презервативи, казва сексологът. Въпросните продукти съдържат вещества, който ще ви спечели допълнително време преди крайната точка.