мъж и жена се съчетават в еротичен сексуален блянНай-честите оплаквания на мъжете в секса са как да удължат половия акт иили как да не свършат по-бързо?
След куп изследвания, учени показаха, че мъжете свършват за около 5-10 минути.Но това е проблем, ако за една жена е по-трудно да достигне до оргазъм, и и трябва повече време. Ето няколко съвета, как да удължите половия акт на мъжа

Спиране по време на полов акт

Този трик е добре познат и се използва от мъжете, които свършват бързо. Когато правите такъв внезапен стоп, е добре да се целувате страстно, да се опипвате, да си говорите нежни неща, след което да продължите половия акт. Това със сигурност ще го удължи и ше забави кулминацията.

Не пренебрегвайте любовната игра, тя е от голямо значение

Ако си поиграете достатъчно дълго с търпението на партньора, бъдете сигурни че ще имате вътзможност да потренирате и да задържите напиращото удоволствие на партньора. Дългата любовна игра ви гарантира по-удължен полов акт.

Фелацио

Друг приятен трик да задържите вниманието му и да не стигнете до края прекалено бързо е да започнете с френска любов. Така ще му дадете възможност да се наслади на интимността с вас и ще удължите ерекцията за по-дълго, без да свършва.

И винаги помнете, че може ПАК и ПАК

И все пак ако не успеете да го накарате да издържи по-дълго време, или ерекцията му просто спада бързо и не е достатъчно силна и мощна ви препоръчваме да се спрете на таблетки за възбуждане и задъжане Vita Gra. Със сигурност мъжа ще има много по-здрава, силна и продължителна ерекция отвсякога, и ще може да ви задоволи на 100%