erekcia-muj

Изследвания направени от уролози показват, че смущенията в ерекцията настъпват с възрастта.

Едва 2% от мъжете преди 30-годишна възраст се оплакват от смущения в ерекцията, но след 42-та година обаче, от еректилна дисфункция се оплакват над 40% от мъжете в Европа.  С напредването на възрастта на мъжете, проблемите с ерекцията нарастват, а нормален интимен живот водят едва 39% от мъжете. Хубавото е, че в помощ на мъжете вече има напълно безопасни хапчета за ерекция.

Към момента лекарите и масово обществото избягва да използва термина „импотентност” поради неприятните асоциации, които той поражда в човешкото съзнание.  Все по-често може да чуете „смущение в ерекцията” което е абсолютно същото определение за проблема на милиони мъже по цял свят, които са предубедени към употребата на хапчета за ерекция.

Уролози предупреждават, че ключов момент от развиването на проблема с потенцията е 44-тата година от живота на мъжа. Именно на тази възраст потенцията започва да отслабва с все по-голямо темпо. С течение на времето, намаляват добрата сексуална форма, както и нивото на тестостерона, от което отслабва и качеството на ерекцията.

Изследвания на специалисти в областта изясняват, че намаляването на потентността на тази възраст се свързва и с намаляването на либидото. Добрата новина е, че съвременните хапчета за ерекция вече спомагат и за увеличаване на либидото на господата. Вследствие на спада на мъжкото либидо се понижава интензитетът от сексуалните преживявания, което води до неудовлетвореност при мъжете от сексуалният им живот.

недоволна двойка от липсата на ерекция

Причини за проблеми с ерекцията

Много често зад проблемите свързани със сексуалният живот стоят проблеми с кръвообращението или много честаното напоследък, дори сред млади хора-високо кръвно налягане. Връзката между проблемите с кръвообращението и еректилната дисфункция е много силна.Това се дължи на факта, че затрудненият приток на кръв води до намаляване на количеството кръв, достигащо до пениса. Вследствие на това, мъжете започват да развиват проблеми с ерекцията, както и достигане до преждевременен край на половият акт.

Как да възвърнете сексуалното си самочувствие?

За съжаление поради напрегнатото ежедневие, в което сме принудени да живеем все повече мъже, независимо от възрастта са изпитвали затруднения в сексуалният си живот. Хубавото е, че за да успяват господата да се радват на задоволителен сексуален живот, независимо от възрастта си вече не е нужно да обикалят лекарски кабинети и специалисти по сексология. Достатъчно е просто да подобрите сексуалният си живот и да усилите либидото си с хапчета за ерекция, които ще ви помогнат да се чувствате напълно задоволени от сексуалният си живот.